26.05.2024.

08:29

Foto: reuters

Sport

Policija na sve strane! Pogledajte prve snimke žestokog obručuna huligana (VIDEO)

Tuča grčkih huligana dogodila se oko 23 sata. Policija je imala mnogo posla i borila se da kontroliše navijače, a objavljeno je da je povređeno 12 osoba, dve teže, dok je jedna u kritičnom stanju i bori se za život, ima i uhapšenih. 

Kako prenosi portal "sport24", sukob se dogodio blizu metroa, dok je bankingnews.gr objavio da je došlo do dva obračuna, jedan na stanici metroa "Prenzlauer Allee S-Bahn", a drugi kod hotela. 

Na društvenoj mreži "X" pojavili su se i prvi snimci obračuna grških huligana. Policija je na sve strane, a građani koji su svedočili totalnom haosu prenose da su videli mnogo navijača kako beže obliveni krvlju.

Pogledajte! 

Grčki mediji prenose da se u Berlinu na dan finala očekuje najmanje 5.000 navijača Panatinaikosa. S druge strane, većina navijača Olimpijakosa i dalje je u Berlinu, iako su u polufinalu poraženi od Real Madrida.

Panatinaikos je prošao u finale fajnal fora elitnog takmičenja i od 20 časova će igrati protiv Real Madrida. Prethodno, od 17 časova će Olimpijakos i Fenerbahče odigrati utakmicu za treće mesto.