27.05.2024.

09:20

Foto: EPA

Sport

Lesor plakao, pa raspametio "grobare"! Osvetili smo im se, Papi! (VIDEO)

Bio je to meč u kojem je atinski tim dominirao u drugom poluvremenu i sasvim zasluženo osvojio titulu šampiona Starog kontinenta. Među najboljima na terenu bio je i francuski centar iz redova "zelenih", Matijas Lesor, momak koji je prošle sezone nastupao za beogradski Partizan.

Lesor je meč završio sa 17 poena i šest skokova, a čitav meč odigrao je sa posebnom emocijom i izgleda, ogromnom motivacijom. Nakon poslednjeg sudijskog zvižduka, centar rodom sa ostrva Martinik zagrlio je loptu i počeo da plače ispod koša.

Pogledajte kako je to izgledalo.

Nakon toga, krenuo je da slavi i to vrlo burno, a u jednom momentu poslao je poruku koja će sasvim sigurno oduševiti sve navijače Partizana. Lesor je prilikom slavlja pozvao Janisa Papapetrua da mu se pridruži. Njih dvojica su se zagrlili, a onda je Francuz rekao ono što je verovatno svaki "grobar" pomislio:

- Osvetil ismo im se!

Njih dvojica potom su slavlje nastavili u svlačionici, gde je ponovo prednjačio Lesor. Podsetio je da prošle godine Partizan nije uspeo da eliminiše Real Madrid u četvrtfinalu Evrolige, ali da su sada uspeli da sruše "kralja" i to u dresu Panatinaikosa.

Papi! Dođi, bebo! Nismo uspeli prošle godine, ove je**no jesmo! - rekao je Lesor u kameru.

Podsetimo, Madriđani su prošle godine u četvrtfinalnoj seriji gubili od Partizana sa 2:0, ali su potom zakuvali situaciju i tučom u Madridu uspeli da isprovociraju suspenzije najboljih igrača crno-belih. Potom su u Beogradskoj areni dobili naredna dva meča, kao i majstoricu u "Vizink centru". Naposletku, postali su i šampioni Evrope.