28.05.2024.

22:50

Foto: Starsportphoto

Sport

Život nije pravedan i nikada neće biti! Evans se oglasio nakon operacije!

Iskusni bek Žalgirisa je povredu doživeo bez ikakvog kontakta krajem treće četvrtine i uz pomoć saigrača je morao da napusti teren. On je juče podvrgnut hirurškom zahvatu kolena koji je trajao više od dva sata, u klinici "Gijos" . 

Sve je prošlo u najboljem redu, a košarkaš je iskoristio priliku da se javi svojim pratiocima na društvenim mrežama čim mu se stanje stabilizovalo.

"Rečima ne mogu da opišem kako se trenutno osećam, zaista je sra**e znati koliko sam se trudio da se vratim igranju na visokom nivou. Ali život nije pravedan i nikada neće biti. Bog ne pravi greške i na meni je da budem strpljiv i da mu verujem. Navijači grada Kaunasa i Zalgirisa, iskreno mi je žao što neću moći da pomognem da se trofej vrati kući ove sezone. Naravno da ću navijati za tim u finalu. Na kraju, oni koji me poznaju i poznaju moj karakter shvataju da me ovakve situacije uzbuđuju da budem još bolji i jači (i da završim sezonu). Ne mogu ni da odgovorim svima, ali kažem veliko HVALA na svu ljubav i poruke koje sam dobio. Bog vas blagoslovio sve. Teška vremena prolaze, a teški ljudi traju", napisao je Evans.

Informer

 

Nekadašnji košarkaš Igokee se nedavno spominjao kao veliko pojačanje Olimpijakosa za narednu sezonu, ali to bi moglo da se promeni, s obzirom da bi Kinan mogao da propusti veći deo sezone.