29.05.2024.

13:28

Foto: AP/Photo

Sport

Poznati košarkaš napadnut "kalašnjikovim": Mogao je da nam okonča živote za čas!

Američki plejmejker se oglasio na društvenim mrežama i opisao incident u kojem su on i njegovi prijatelji za dlaku izbegli situaciju opasnu po život.

Kako navodi, jedan mladić je na njega bez ikakvog razloga potegao oružje, ali je potom prepoznao o kome se radi, pa se predomislio.

Zaista ne mogu da verujem šta rade današnji klinci! Juče sam imao iskustvo koje mi je promenilo život. Klinac je izvadio AK47 (automatska puška kalašnjikov) na mene i moje drugare. Da nisam bio taj koji jesam i da me nije prepoznao u mom gradu, verovatno je mogao da nam svima okonča živote. Moramo da se molimo za te momke. Bog je juče stvarno radio, stvarno. Moglo je sve da bude gotovo za čas. BEZ IKAKVOG RAZLOGA”, napisao je Ajzea Tomas.

Informer

Ajzea Tomas

Košarkaš rođen u Vašingtonu pojavio se na šest utakmica za Feniks Sanse prošle regularne sezone, postižući u proseku 1,3 poena po meču.

Tomas je dvostruki "Ol-star", a svoju najzapaženiju sezonu imao je u Boston Seltiksima 2016-17, gde je beležio 28 poena i 6 asistencija po utakmici.