29.05.2024.

18:25

Foto: Starsportphoto

Sport

Miško objavio prepisku sa gazdom PAO! Ako hoćeš da budeš najjači, dovedi njega! (FOTO)

Panatinaikos je prošle nedelje osvojio sedmu titulu prvaka Evrope, pošto je u finalu savladao Real Madrid sa 95:80.

Jedan od najzaslužnijih za uspeh Atinjana svakako je bio i Ataman, koji je prethodno dvaput upravo sa Efesom uspevao da osvoji Evroligu. Panatinaikos je prošlu sezonu završio na vrlo skromnom 17. mestu i niko nije verovao da će, bez obzira na sva ulaganja, samo godinu dana kasnije postati vladar najprestižnijeg košarkaškog takmičenja na Starom kontinentu.

Međutim, plan da PAO postane ponovo jak izgleda je skovan mnogo ranije i uticaj na njega itekako ima i Ražnatović. Najpoznatiji košarkaški agent objavio je prepisku sa gazdom Panatinaikosa Dimitrisom Janakopulosom, gde se vidi kako mu još pre godinu i tri meseca predlaže da na klupu dovede Ergina Atamana. Kako je i sam napisao - ako želi velike stvari.

Informer

"Samo između nas. Ako se odlučiš da na leto uradiš nešto veće i jače - Ataman. Siguran sam da je za rat u Grčkoj ovo mnogo bolje od španskih varijanti. Razgovaraćemo kad dođe vreme. Samo da znaš ovo nije nemoguće, ako si zainteresovan. Mnogo će zavisiti od plej-ofa Evrolige", napisao je Ražnatović u poruci Janakopulosu.

Informer

Nedugo zatim, Dimitris je pozitivno odgovorio Ražnatoviću.

"Zdravo, Ataman je moja omiljena osoba u evropskoj košarci. Da, veoma sam zainteresovan, pozvaću te uskoro u vezi ovoga", odgovorio je Janakopulos, a samo dve nedelje kasnije postalo je jasno da će Ataman preuzeti ekipu iz Atine.

Kako je izgledala prepiska, pogledajte na narednoj fotografiji.