31.05.2024.

16:08

Foto: printscreen Twitter

Sport

Katastrofa za "orlove"? Bitan košarkaš grcao u suzama zbog povrede, da li će igrati na OI? (VIDEO)

Standardni reprezentativac Srbije povredio se u finišu meča, a ono što najviše brine sve navijače našeg nacionalnog tima je njegova reakcija prilikom izlaska iz dvorane.

Gudurić se uhvatio za glavu i počeo da plače, što su snimili navijači, a video je ubrzo preplavio društvene mreže.

Ostaje da se vidi kakav je stepen povrede jednog od naših najboljih bekova, ali njegova reakcija po izlasku sa terena ne obećava. Podsetimo, reprezentaciju Srbije, svetske vicešampione, ovog leta očekuju Olimpijske igre u Parizu, pa je jasno zbog čega je popularni Gudura ovako reagovao nakon povrede.

Informer

Srbija je u grupi sa SAD, Južnim Sudanom i jednom ekipom iz kvalifikacija, a eventualni izostanak Gudurića bio bi ogroman udarac za naš nacionalni tim i selektora Svetislava Pešića.

Iskusni stručnjak ionako ima velike brige oko sastava, pošto još uvek ne zna da li će moći da računa na najboljeg košarkaša sveta Nikolu Jokića, koji još uvek nije doneo odluku hoće li igrati za Srbiju.

Što se tiče Gudurića, imao je vrlo dobru sezonu u Fenerbahčeu, sa kojim je stigao do fajnal-fora Evrolige. Ipak, tim iz Istanbula je u polufinalu zaustavljen od prvaka Evrope Panatinaikosa, a kasnije je izgubio i meč za treće mesto od Olimpijakosa.