31.05.2024.

18:30

Foto: Starsportphoto

Sport

Dilejni se ponovo nudi Partizanu! Pošaljite ugovor, bolji sam od većine plejeva u Evropi!

Nekadašnji saigrač Kevina Pantera i Zeka Ledeja u Armaniju već je u prošlosti nekoliko puta povezivan sa dolaskom u tabor crno-belih. Slavni plejmejker je u više navrata javno pričao o tome kako misli da bi se sjajno uklopio u Partizanov sistem, te je često i sa navijačima beogradskog kluba o toj mogućnosti diskutovao na društvenim mrežama

Ovoga puta, Amerikanac se požalio na platformi Iks da mu gust raspored nije dozvolio putovanje u Evropu i posetu nekolicini prijatelja, a kapiten "parnog valjka" je iskoristio priliku i zakazao viđanje dogodine.

"Imao sam planove da se vratim u Evropu i da vidim moju braću, ali raspored je lud čoveče. Samo sam se zavalio i pogledao naredna dva meseca, nemoguće da putujem u inostranstvo", napisao je Dilejni na svom "Iks" profilu, a Panter je odgovorio.

"Sledeće sezone, šta radiš sledeće sezone?", napisao je Kevin.

Dilejni je potom sve "zakuvao" i istakao da se nalazi u sjajnoj formi ukoliko Panteru zatreba pomoć na parketu.

"Da te gledam, ali ako si hteo da igramo zajedno rekao sam ti da sam ušao u formu. Pošaljite mi ugovor. I dalje sam bolji od većine plejmejkera u Evroligi", objasnio je Dilejni.

Najbolje partije pružao je u dresu Lokomotive i Barselone, čime je dobio ugovor i od Atlanta Hoksa u NBA ligi. Poslednji angažman na Starom kontinentu bio je u komšiluku, tačnije u Splitu.