31.05.2024.

17:31

Foto: EPA

Sport

Oglasio se Fener! Evo u kakvom je stanju Marko Gudurić!

Srpski reprezentativac je u samom finišu meča plej-ofa turskog šampionata sa Bešiktašom napustio teren uz bolnu grimasu na licu, ali je gigant iz Istanbula saopštenjem otklonio pesimistične prognoze.

"Naš igrač Marko Gudurić zadobio je povredu u predelu prepone. Nakon obavljenih pregleda, utvrđena je povreda prvog stepena i Marko je odmah započeo tretman lečenja. Želimo mu brz oporavak i povratak timu što je brže moguće", stoji u saopštenju Fenera.

Ova vest će nesumnjivo obradovati u najvećem broju navijače Srbije, pošto je Gudurić važan šraf u igri nacionalnog tima.

Nakon jako dobrog izdanja na Svetskom prvenstvu u Manili i osvojene srebrne medalje, momak iz Priboja je već viđen u sastavu koji će pokušati da se okiti zlatom sa Olimpijskih igara predstojećeg leta.

Informer

Gudurić protiv Panatinaikosa

Ako je suditi po izveštaju Fenerbahčea, Marko će već za mesec dana biti u potpunosti oporavljen i spreman za igru pod kontaktom.

Ipak, vrlo verovatno neće biti u prilici da pomogne saigračima u nastavku serije sa Bešiktašom. Fenerbahče vodi sa 1:0, a nastavak duela je već 1. juna, dok se treći meč igra samo tri dana kasnije.