03.06.2024.

19:33

Foto: Tanjug/AP

Sport

Dok Srbija čeka odgovor, Jokić se zabavlja! Evo gde je sada MVP uhvaćen (VIDEO)

Centar Denvera je posle eliminacije u polufinalu Zapadne konferencije odlučio da se odmori od naporne sezone. Prvo je prošle nedelje boravio u Švedskoj na konjičkim trkama, a potom se zaputio u Republiku Srpsku gde je sada "uhvaćen".

Trostruki MVP je odlučio da ponovi prošlogodišnju avanturu, kada je takođe posle završene sezone bio na raftingu Tarom. Jokić je sada zajedno sa braćom i prijateljima uhvaćen kako se u čamcu spušta niz nabijalu i brzu reku. 

Neko od posetilaca, koji se zatekao na obali video je srpskog košarkaša i snimio ga, a potom mu i doviknuo "Jokara, Srbine", "Jokiću, brate moj".

Iz čamca je odmah stigla reakcija, prvo je jedan od Jokićeve braće podigao tri prsta i aplaudirao, a potom je i sam košarkaš Denvera otpozdravio navijača podizanjem vesla. 

Pogledajte kako je to izgledalo: 

Podsećamo, reprezentacija Srbije na Igrama u Parizu biće u grupi sa selekcijama Sjedinjenih Američkih Država, Južnim Sudanom i pobednikom kvalifikacija. Prvi meč puleni selektora Svetislava Pešića odigraće 28. jula protiv "drim tima".