Autor: S. M.

05.06.2024.

23:06

Foto: Informer

Sport

Partizan se nije pojavio! Košarkaši Zvezde se pozdravili sa sudijama, sve je gotovo (VIDEO)

Košarkaši Crvene zvezde su se posle sat i po vremena od prekida vratili na teren i zagrevali se, kao i arbitri, a crno-beli su imali 15 minuta da se pojave.

Kako se to nije dogodilo i vreme je isteklo, postalo je jasno da se duel večeras neće nastaviti, te da su crveno-beli ponovo šampioni Srbije. Košarkaši Zvezde su se pozdravili sa sudijama i izašli sa terena.

Delegat će na osnovu izjava sudija podnosi izveštaj direktoru lige, a on tek sutra donosi odluku o epilogu i meč će biti registrovan službenim rezultatom u korist Zvezde.

Podsetimo, potpuni haos nastao je večeras u Beogradskoj areni u 23. minutu drugog duela finala "večitih rivala".

Vodio je Partizan rezultatom 57:45, kada su sudije odlučile da prekinu meč jer su "grobari" neprestano vređali Vesnu Čović, suprugu prvog čoveka Zvezde Nebojše Čovića.

Košarkaši Zvezde ubrzo su napustili teren, a posle skoro sat vremena pauze i crno-beli su se zaputili ka tunelu i spiker je saopštio da će meč biti nastavljen sutra.

Potom je došlo do preokreta kada su se košarkaši Zvezde vratili na teren, iako je i naš izveštač odmah po završetku meča video košarkaše Partizana kako odlaze kućama.