06.06.2024.

05:51

Foto: Starsportphoto

Sport

Teodosić se oglasio posle haosa! Poslao kratku poruku

Meč je prekinut u 23. minutu pri rezultatu 57:45 za crno-bele. Nakon uvreda sa tribina upućenih Vesni Čović, ali i zbog gađanja predmetima igrača crveno-belih, sudije su rešile da prekinu meč i zatraže da se tribine isprazne. Igrači Crvene zvezde zajedno sa stručnim štabom napustili su teren, a za njima i sudije. 

Navijači Partizana su potom skandirali da ne žele da njihovi ljubimci nastave meč bez svojih navijača. Delovalo je da je sve gotovo, jer je delegat prekinuo utakmicu, a onda je usledio veleobrt. Zvezda je izašla na parket i krenula u zvanično zagrevanje, a košarkaši Partizana imali su 15 minuta da se pojave kako bi se meč nastavio. U 22.50 zvanično je počelo odbrojavanje, jer su se i sudije tada pojavile na parketu Arene, igrači Zvezde su čekali, vreme je isteklo, a košarkaši crno-belih se nisu pojavili, pa je Zvezda ovu utakmicu dobila službenih rezultatom.

Košarkaš Zvezde Miloš Teodosić je nakon haosa imao kratak i jasan komentar. 

- Laku noć, prijatno - poručio je Teodosić.

Informer

Nakon cirkusa oglasio se direktor takmičenja Aleksandar Grujin. On je otkrio kada i kako će biti registrovan meč Partizana i Crvene zvezde koji je večeras prekinut zbog uvredljivog skandiranja Vesni Čović, supruzi prvog čoveka crveno-belih Nebojše Čovića.

- Utakmica će se sutra registrovati službenim rezultatom 20:0 na osvonu izveštaja delegata. U dogovoru sa Crvenom zvezdom u narednim danima, pretpostavljam da će organizovati prigodan termin i uručićemo pehar i medalje - rekao je Grujin.

Bonus video