06.06.2024.

13:55

Foto: EPA

Sport

Najbolji strelac u istoriji Evrolige ima jedan san: Titula prvaka Evrope sa Obradovićem!

Nekadašnji NBA bek je često dolazio u žižu javnosti, pogotovo srpske, zbog navodnog lošeg odnosa koji ima sa legendom Crvene zvezde. Obe strane su često izlazile javno i demantovale takve navode, a poslednjom izjavom Džejmsa, čini se da je veza sa Obradovićem postala neraskidiva.

Ovo mi je treća sezona u Monaku i bilo bi sjajno da nastavim ovde i osvojim Evroligu sa istim trenerom. To bi bilo ostvarenje sna i to je cilj. Saša i ja mnogo volimo da pobeđujemo i zbog toga ga poštujem. Od prvog dana imamo sjajan odnos koji godinama samo jača - rekao je Džejms za "BeBasket".

Amerikanac je iza sebe ostavio još jednu izuzetno uspešnu sezonu, pošto je prestigao Vasilisa Spanulisa na večitoj listi najboljih strelaca Evrolige, a njegov Monako je za dlaku propustio fajnal-for, porazom od Fenerbahčea 3:2.

Informer

Saša Obradović

Čelnici "kneževa" su već isticali produženje saradnje sa Majkom kao prioritet, ali taj deo posla još uvek nije obavljen. Prema ranijim navodima francuskih medija, ugovor je "na stolu" samo se čeka povoljan trenutak da ga fantastični strelac potpiše.

Cilj svih nas je da ispunjavamo ciljeve, da idemo do kraja. Nisam siguran da sam stigao do kraja puta sa Monakom, ali nikad se ne zna. Nadam se da ćemo osvajanjem titule u Francuskoj nastaviti niz i da ćemo nastaviti dalje zajedno. Ništa nije dogovoreno - objasnio je Džejms.