13.06.2024.

20:29

Foto: profimedia

Sport

Petrović razočarao crno-bele: Hezonja u Partizanu? Nije realno!

Nadaju se verni navijači beogradskog kluba da je konačno došlo vreme da hrvatski košarkaš obuče crno-beli dres, ali ono što se poslednjih dana spekuliše, ne ide u prilog njihovim nadanjima. Mesecima unazad postavlja se pitanje da li će Hezonja odlučiti da ostane u španskom klubu ili će se odlučiti na selidbu, pa otići u Panatinaikos koji je poprilično zagrizao za njega, Partizan, NBA ili na neku četvrtu destinaciju.

Hezonji ističe ugovor sa Madriđanima, ali je on rekao da bi želeo da ga produži. S tim u vezi, Petrović smatra da bi cifra koju bi klub koji stoji prvi u redu za njega mogao da ponudi tu mogao da poremeti planove svima.

Ja mislim da ako ljubavni poziv Panatinaikosa bude onakav kakvim se najavljuje, da ga očekujem tamo - izjavio je Petrović u podkastu "O svemu i ni o čemu sa Krešom i Krunom".

Informer

 

Kada je reč o Partizanu, iskusni stručnjak smatra da nema šanse da se 29-godišnji bek priključi crno-belom taboru.

- Ne, ne... To nije realno. Čelnici Real Madrida svaki dan razgovaraju sa njim. Problem Reala je drugi, a to je preveliki roster, 15 igrača, on ne može da dobije minutažu koju hoće, kao ni rolu. U Panatinaikosu ima mnogo više prostora na tri i četiri, to može da bude prevaga. Vratio bi se tamo odakle je krenuo, obožavaju ga, a on je pozitivno lud - poručio je popularni Aca Trica.

Mario je ove sezone sa ekipom stigao do titule šampiona Španije, a u Evroligi je njegov tim zaustavljen u finalu. On je prosečno na mečevima na velikoj sceni postizao 13 poena, 4,6 skokova, jednu asistenciju i jednu ukradenu loptu.