26.06.2024.

12:03

Foto: printscrine

Sport

Jokić "oborio" internet! Uzeo zastavu Srbije i napravio rusvaj (VIDEO)

Od dolaska u NBA ligu videli smo u nekoliko navrata Nikolu kako pravi šou tokom konferencija za medije, a nešto slično mu se desilo u dresu reprezentacije. 

Na društvenim mrežama pojavio se hit snimak. Jokić je obavio standarno fotografisanje nakon okupljanja košarkaša za početak priprema za Olimpijske igre, a tom prilikom je nastao sjajan video snimak. Uzeo je srpsku zastavu i pozirao, ali je napravio rusvaj. Nije primetio da je blizu mikrofon, pa kada je prebacivao zastavu preko glave oborio ga je.

Još urbenesnija je bila faca našeg asa, koji je samo pogledao mikrofon u čudu i nastavio sa svojim poslom, kao da se ništa nije desilo.

"Nikola može mnogo toga, ali rad s mikrofonom ne spada u to", našalio se administrator Instagram naloga Denver Nagetsa sa srpskim centrom.

 

Pre nekoliko godina je posle jendog meča u NBA imao pravu borbu sa mikrofonom kada je nasmejao sve novinare rekacijom. Pošto je napravio belaj izgledao je kao malo dete koje pokušava da sakrije od  roditelja da je napravilo lom u kući i koje viče "nisam ja, to je neko drugi slomio“.