01.07.2024.

23:12

Foto: profimedia

Sport

Veleizdaja na pomolu? Vildoza oblači dres ljutog rivala!

Iskusni plejmejker u prošloj sezoni nije imao bitnu ulogu u timu Ergina Atamana, zbog čega se već dugo priča o njegovom odlasku iz redova aktuelnog šampiona Evrope. Prvo se spominjalo da bi mogao da se vrati u Crvenu zvezdu, za koju je igrao u sezoni 2022/23, a onda su se iznenada pojavile spekulacije da je čak i Partizan zainteresovan za njega.

Kako sada stvari stoje, Vildoza se neće vraćati u Beograd, već će ostati u Atini, tačnije u atinskoj luki Pirej. Olimpijakos je, navodno, vrlo zainteresovan da ga dovede. Argentinac bi u crveno-belom dresu trebalo da predstavlja zamenu za Ajzeu Kenana, Amerikanca koji je pre nekoliko dana zvanično potpisao dvogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom.

Informer

Iako je Vildoza prošlog leta iz Zvezde stigao u Panatinaikos kao veliko pojačanje, ostao je u senci Kendrika Nana i Kostasa Slukasa, pa je u najvažnijim utakmicama šansu dobijao "na kašičicu". Tokom karijere je najbolje partije pružao u dresu Baskonije, a nastupao je još za Milvoki Bakse i argentinski Kilmes.