Autor: S. M.

09.07.2024.

13:48

Foto: profimedia

Sport

Mogao je da prođe kao nevini "bed blu bojsi"! Grmi otac Darija Šarića (VIDEO)

Hrvatski košarkaši Dario Šarić (30) i Ivica Zubac (27) dobili su batine u Grčkoj nakon sukoba u diskoteci, a mediji prenose da je novi igrač Denvera jedno vreme čak ležao bez svesti!

Prema dostupnim snimcima, prvi je nesuglasice sa Grcima imao Zubac, pa su ušli u žestok fizički sukob, nakon čega se u čitav haos uključilo obezbeđenje.

Oglasio se sada i Predrag Šarić. On je ljut na svog sina jer je navodno uleteo u tuču da odbrani saigrača iz reprezentacije. Stariji Šarić naglašava da je mogao i gore da prođe i na kraju bude optužen nevin kao što su, kako on smatra, optuženi navijači Dinama iz Zagreba nakon sukoba sa pristalicama AEK-a u kojem je život izgubio jedan Grk.

- Ljutim se na njega, kako se neću ljutiti, pa sin mi je. On je profesionalni košarkaš i ne trebalo da dolazi u takve situacije. Ono što je još bitnije od toga, nikad u takvim situacijama ne znaš ko može da izvuče nož i ubode te. Jasno je meni da čovek ponekad mora da se brani, ali svi znamo kako se završila priča sa "Bed Blu Bojsima" u Grčkoj, šta su oni proživeli i za šta su bili optuženi, nevini - poručio je Predrag Šarić za net.hr.

Dario Šarić se juče vratio u Šibenik i kako je otkrila njegova majka za isti mediji on je dobro.