10.07.2024.

20:29

Foto: Starsportphoto

Sport

Topić se emotivnom porukom oprostio od Zvezde (FOTO)

Talentovani plejmejker će karijeru nastaviti u NBA ligi, tačnije u redovima Oklahome Tandersa sa kojom je potpisao višegodišnji ugovor. On je na nedavnom draftu izabran kao 12. pik. 

Topić je na Malom Kalemegdanu proveo drugi deo sezone, ali je zbog povreda dugo odusustovao. On se sada biranim rečima oprostio od crveno-belih s kojima je ove sezone osvojio triplu krunu. 

"Košarka je sastavni deo mog života, oblikovala me je i učinila čovekom koji nikada ne odustaje i koji daje celog sebe za svoj tim. Crvena zvezda mi je pružila priliku da radim ono što najviše volim. Dala mi je šansu da pokažem šta umem, da steknem prijatelje za ceo život, učim od najboljih i sve to igrajući za klub koji volim", napisao je Topić na svom Instagramu uz nekoliko fotografija u crveno-belom dresu. 

Topić se na kraju zahvalio upravi i navijačima na velikoj podršci. 

"Hvala upravi kluba, svim trenerima, kondicionim trenerima, fizioterapeutima i doktorima. Hvala mojim saigračima koji su mi verovali i dali šansu da pružim svoj doprinos na terenu, čak i kad sam bio najmlađi u timu, nisu dozvolili da to osetim i hvala im na tome. Hvala navijačima, kao jedan od vas, veoma sam srećan što ste me prihvatili i bodrili kroz najteže trenutke u mojoj karijeri. Vaša podrška je bila moj pokretač i na tome sam vam beskrajno zahvalan", napisao je mladi košarkaš.