11.07.2024.

18:31

Foto: Starsportphoto

Sport

Mekintajer ponovo potkačio Partizan! Novi igrač Zvezde ima poseban pik na crno-bele (FOTO)

Mekintajer je pre nekoliko dana zvanično potpisao za Zvezdu i predstavljaće najveće pojačanje tima za narednu sezonu, a na Malom Kalemegdanu su ga želeli uprkos činjenici da je tokom sezone 2020/21. nosio dres ekipe iz Humske. Nakon što je i definitivno stigao u redove regionalnog i srpskog prvaka, Mekintajer je u emotivnoj ispovesti indirektno isprozivao Partizan, naročito u delu kada je napomenuo da se "vraća tamo gde mu je karijera krenula nizbrdo".

Iz mnogih rečenica bilo je i više nego jasno da ima neke neraščišćene račune sa crno-belima, a to je potvrdio i poslednjom objavom na Instragramu. Kodi je objavio fotomontažu u dresovima svih klubova za koje je nastupao. Između ostalog, našla se tu fotografija i u dresu Partizana, ali za razliku od ostalih klubova, crno-bele nije tagovao.

Informer

 

Naravno, sve to su primetili i navijači, većina naravno navijači Zvezde, koji su ga zasuli porukama podrške. Osim toga, Mekintajer je objavio još jednu poruku, u kojoj je opisao kroz šta sve je prolazio u karijeri.

"Prolazio sam kroz padove i neuspehe, ali nikad nisam izgubio veru. Šta god se dešavalo, vera je uvek bila tu. Moja priča i svrha života može da inspiriše ljude da se bore za nešto i da veruju u to. Ovo je priča o verovanju u sebe, bez obzira na okolnosti. Naš posao je jasan, bez obzira šta se dešava ili to kako se osećate, uvek se budimo sa namerom da se borimo za što više. Daj 100 odsto sebe svakog dana i vreme će pokazati rezultate", napisao je Mekintajer između ostalog.

Miler-Mekintajer je tokom karijere promenio veliki broj klubova u Evropi. Igrao je za Leuven, Parmu, Teksas Ledžends, Zenit, Cedevitu Olimpiju, Partizan, Burg, Andoru, Gacijantep i Baskoniju, koja ga je Zvezdi prodala ovog leta za čak 600.000 evra.