17.07.2024.

21:48

Foto: Starsportphoto©

Sport

Razočarenje, a sada i izdajnik! Nejpir ide u tabor najvećeg rivala i oblači crno-beli dres!

Stigao je prošlog leta Šabaz Nejpir u Crvenu zvezdu kao najveće pojačanje srpskog šampiona. Mučio se Amerikanac sa formom, potom i povredama, a sve je rezultiralo rastankom nakon samo šest meseci. Iskusni plejmejker napustio je Mali Kalemegdan kao ogromno razočarenje i vratio se u svoj bivši klub - Olimpiju iz Milana. 

"Manekeni" su imali velika očekivanja od Nejpira koji je godinu dana ranije bio jedan od najboljih u timu, ali usledilo je novo razičarenje. Amerikanac je odigrao katastrofalnih šest meseci zbog čega Olimpija nije bila voljna da mu ponudi produžetak saradnje. 

Po isteku sezone Nejpir je ostao bez angažmana, nezadovoljan kako je završio epizodu u dresu Olimpije, spremao je osvetu... Sada je vreme da je pretvori u delo budući da je, prema vestima iz Italije, dogovorio ugovor sa najvećim rivalom bivšeg kluba - Virtusom iz Bolonje! 

Virtus je nekoliko puta tokom leta pregovarao sa Nejpirom, ali do dogovora nije došlo zbog ogromnih potraživanja američkog košarkaša. Ipak, prema novim informacijama iz Italije, plejmejker je rešio da spanji svoja primanja kako bi naredne sezone igrao u Evroligi te se očekuje da posao vrlo brzo bude realizovan.