17.07.2024.

21:25

Foto: AP/Photo

Sport

Petrušev ne gubi nadu: Lebron i Kari su vanzemaljci, bićemo bolji na OI!

Krilni centar Olimpijakosa je bio jedan od najzapaženijih u našim redovima sa upisanih 11 poena. 

Imao je priliku da se okuša protiv jednog od najboljih svih vremena Lebrona Džejmsa, a to je ostavilo utisak na bivšeg studenta Gonzage.

- Impresioniran sam Lebronom. Čovek ima skoro 40 godina, a kreće se bolje od svih u njihovom timu. I, naravno, Kari. Ne promašuje kada je sam. Bićemo spremni za to u sledećoj utakmici - istakao je Filip.

Informer

Lebron u duelu sa Vasilijem Micićem

Prilika za revanš ukazuje se već 27. jula u Lilu, i tada će imati rezultatski značaj i težinu za razliku od večerašnjeg.

Petrušev uverava da "orlovi" naporno rade i spremaju se za sve mečeve u grupi C na Igrama.

- Spremamo se i dalje i bićemo spremni za OI, što je najbitnije. Nama je fokus na svakoj utakmici, znamo koje mečeve u grupi moramo da dobijemo. Sa Amerikancima nema nekog pritiska. Kada odemo tamo, bićemo spremni - rekao je bivši igrač Crvene zvezde.

Informer

Defanzivci Srbije bez rešenja za Stefa Karija

Dobro je Srbija otvorila susret sa "drim timom", ali je onda družina Stiva Kera "dodala gas" i potpuno ubila svu neizvesnost.

- Mislim da smo baš dobro ušli u utakmicu. Možda nismo igrali najpametnije, pravili smo neke glupe faulove, čak i na šutu. Treba se navići kada igraš protiv Amerikanaca, oni igraju drugačije, pa sudije malo kriterijum promene. Baš su nas pritisli, igrali su jako i u skoku, duelu... Veliko iskustvo, pogotovo što ćemo igrati s njima u grupi, da vidimo kako to izgleda i da budemo spremni za Pariz - objasnio je kratkotrajni član Filadelfije.

Za kraj se osvrnuo i na ljutitu reakciju Nikole Jokića i otkrio ko u ekipi podiže moral.

Ništa nam Nikola nije rekao, jer Avramović drži motiviacione govore - zaključio je.