25.07.2024.

17:47

Foto: Twitter video printscreen

Sport

Gori Pirej zbog Sašinog povratka! Navijači Olimpijakosa napravili spektakl (VIDEO)

Godinu dana prošlo je od kako je kao MVP Evrolige Saša Vezenkov rešio da se oproba u Americi. Kao i mnogi njegovi prethodnici - nije se sjajno proveo. Bugarski reprezentativac nije dobio pravu šansu u dresu Sakramenta, letos je trejdovan u Toronto, a kanadski klub uručio mu je otkaz. Bilo je jasno da će do novog NBA angažmana teško doći, Olimpijakos je iskoristio priliku i nakon samo 12 meseci vratio miljenika navijača u Pirej. 

Istina, Vezenkov je dobro naplatio ljubav prema crveno-belim bojama budući da će za narednih pet sezona zaraditi nešto više od 20.500.000 evra. Uz to, Olimpijakos mu je obećao vilu, automobil i brojne pogodnosti...

Vezenkov je danas doputovao u Pirej na potpisivanje ugovora sa grčkim velikanom, a ispred dvorane "Mira i prijateljstva" dočekao ga je veliki broj navijača. Nije nikakva tajna da su pristalice Olimpijakosa izuzetno fanatične, posebno naklonjene borbenim igračima kakav je i bugarski reprezentativac. 

Njegovom povratku u Pirej raduju se i navijači Crvene zvezde. Glavni razlog za to je što su sada stečeni si uslovi da se na Mali Kalemegdan vrati Filip Petrušev, ali naravno i zbog činjenice da je bratski klub - Olimpijakos, dobio ogromno pojačanje za narednu sezonu.