16.08.2024.

13:51

Foto: EPA

Sport

Karmelo o Bogdanu: On je moj sin, hteo sam da slavim njegove pogotke!

Popularni Bogi bio je među najboljim pojedincima sa 14 poena na nezaboravnom meču polufinala Olimpijskih igara sa "drim timom", a svoje pogotke proslavljao je na isti način kao i čuveni Melo u najboljim danima.

Mnogi su taj potez beka Atlante okarakterisali kao prozivku ili provokaciju, ali je nekadašnja zvezda Denvera znala da je to znak poštovanja srpskog šutera.

Informer

Identična proslava trojke Bogdana i Karmela Entonija

- Nisam ništa rekao Bogiju. On je pogodio, uradio je tu proslavu i ja sam bio u fazonu "Okej, Bogi, vidim šta radiš, svaka čast". Poštujem sve ljude koji su zauzeli moju stranu, ali mi je samo pokazivao ljubav na taj način, on je moj sin. Zaista sam želeo da pokažem na njega i da vičem, slavim kada je pogađao, ali nisam smeo da pokazujem emociju - objasnio je Entoni gostujući na podkastu " 7 popodne u Bruklinu".

Informer

Karmelo Entoni

"Drim tim" Stiva Kera uspeo je da nadoknadi dvocifreni minus i slavi u neizvesnoj završnici, a bivši reprezentativac i osvajač tri zlata Olimpijskih igara (2008, 2012. i 2016.) priznaje da je meč "orlova" i Amerikanaca najbolji kojem je ikada prisustvovao.

- To je verovatno bila najbolja utakmica na kojoj sam bio. Potpuna ludnica i neverovatni igrači na obe strane - ocenio je Karmelo.