17.08.2024.

23:32

Foto: AP/Photo

Sport

Izvinite, sada sviramo visokom košarkašu! Evo šta se desilo Jokiću u somborskoj kafani!(VIDEO)

Popularni Džoker se ovog leta baš nauživao. Predvodio je reprezentaciju Srbije do bronzane medalje na Olimpijskim igrama, proslavio je to kako dolikuje sa saigračima i postao hit tokom ceremonije dodale medalja, a onda je povratkom u Srbiju nastavio da "partija". 

Radovao se sa navijačima sa čuvenog balkona, a bio je i među mnogobrojnim poznatim gostima na svadbi košarkaša Nemanje Dangubića i odbojkašice Katarine Lazović. Po svemu sudeći, sa provodom u prestonici je gotovo, ali to ne znači da je "fajront" i u Jokićevom rodnom Somboru.

Centra Denver Nagetsa kamera je snimila dok se opušta uz "muziku na uvce" i peva zajedno sa muzičarima.

Po dolasku poznatog sugrađanina u lokal, oni su se obratili ostalim gostima i rekli im da će ostatak večeri provesti uz njegov sto.

- Izvinite, ali došao je jedan visoki košarkaš, pa ćemo se vratiti posle - rekli su muzičari, a posvedočili prisutni.

Boemskoj sceni dodatno doprinosi ravnodušnost ostalih prisutnih, čime samo potvrđuju da je najbolji košarkaš planete veliki veseljak koji uživa ogromno poverenje u svom rodnom gradu.

Informer

Košarkaši Srbije sa bronzom

Dok trostruki MVP NBA lige odmara i provodi se u Srbiji, njegovi Denver Nagetsi rade punom parom. Izbacili su raspored za narednu sezonu, a čuvenog Džokera na otvaranju najjače lige očekuje gostovanje Oklahoma Siti Tandera u Koloradu.

Nije poznato kada će Jokić put Denvera, ali je svima jasno da se sjajni košarkaš tom danu nimalo ne raduje.