21.08.2024.

23:29

Foto: Starsportphoto©

Sport

Naneli odgovorio Mijailoviću: Dve godine me niste plaćali na vreme!

Iskusni bek nije bio u timu crno-belih od finalne serije ABA lige, kada se potukao sa igračem Crvene zvezde Stefanom Lazarevićem. Predsednik "parnog valjka" Ostoja Mijailović je ranije danas gostujući na jednoj televiziji rekao da je Naneli i dalje pod kaznom zbog sukoba sa Lazarevićem, da bi potom usledio i saopštenje Partizana da je okončana saradnja sa Amerikancem.

Nekadašnji košrkaš Fenerbahčea večeras se oglasio na platformi "X", gde je otkrio da ga klub nije plaćao na vreme. 

"Hajde da ne pričamo o timskim pravilima i propisima. Ne možete ovo da kažete, a da me ne plaćaš na vreme dve godine. Izgleda da se pravila i ugovori primenjuju samo ako ih igrači ne poštuju?! Zaustaviću se ovde", napisao je Naneli. 

On se potom oglasio i na Instagramu gde se zahvalio navijačima Partizana koji su posle Mijailovićeve izjave stali u odbranu američkog košarkaša. 

"U početku nisam planirao da ovo uradim, ali verujem da je ispravno postupati tako da... Grobari, nema dovoljno reči da izrazim zahvalnost, koju osećam prema svakom navijaču koji je poslao poruku ili podržao mene i moju porodicu kroz sjajne trenutke i težak period u maju. Od tada, jedina podrška koju sam dobio od Partizana je od neverovatnih navijača. Takođe, hvala svakom saigraču, treneru, doktoru, treneru, ili bilo kome sa kim sam imao dobru vezu. Izabraću da se sećam samo posebnih trenutaka koje sam imao u Beogradu. Puno ljubavi za sve koji su bili uz mene", napisao je Naneli na Instagramu.