25.08.2024.

06:47

Foto: printscreen/X/Cesare Milanti

Sport

Hit! Dragić, Bogdan i Luka pikali fudbal! Srbin osramotio bivšeg igrača Partizana! (VIDEO)

Poznato je da je popularni "Zmaj" u tinejdžerskim danima pokušao da postane fudbaler, ali da je na nagovor majke odustao od tog sporta. Kasnije je postao vrhunski NBA košarkaš, ali nikad nije skrivao da je veliki ljubitelj "najvažnije sporedne stvari na svetu".

To je pokazao i na svom oproštaju, kada je pred prepunom dvoranom "Stožice" izveo nekoliko majstorskih poteza. Nekadašnji slovenački košarkaš poreklom iz Srbije u jednom trenutku uzeo je loptu, predriblao je maltene svakog ko mu se našao na putu, a onda je izašao jedan na jedan sa Edom Murićem, igračem Cedevita Olimpije.

Popularni "Zmaj" potom je izveo potez u stilu najvećih svetskih majstora - proturio je loptu kroz noge nekadašnjem krilu Partizana i izazvao ovacije čitave dvorane!

Nije samo Goran blistao tokom fudbalskog spektakla, već su to radili i Luka Dončić i Bogdan Bogdanović. Iako nikada u karijeri nisu igrali u istom timu, pokazali su da itekako imaju dobru konekciju. Luka je u jednom momentu asistirao Bogdanu, a kapiten Srbije je pokazao da je i pred golom hladnokrvan kao kada šutira za tri poena.

Legendarni Rašo Nesterović nije imao šanse da ovo odbrani.