25.08.2024.

12:06

Foto: USA Today

Sport

Bobi progovorio o planovima! Marjanović otkrio kako vidi svoju budućnost!

Iako još uvek čeka ponudu iz NBA lige, popularni "Bobi" ostaje opušten i optimističan, s obzirom na to da mu se otvaraju i druge opcije za nastavak karijere.

"Nemam planove. Uživam u svakom segmentu života. Očekujem NBA, ali ako ne dođe do toga, ima dosta toga što je trenutno na papiru. O tom, potom. Idemo dalje", rekao je za "Meridian" Marjanović.

Informer

Boban Marjanović

Marjanović, poznat po svojoj izuzetnoj radnoj etici i energiji, trenutno se nalazi u vrhunskoj formi i vredno trenira kako bi bio spreman za sve izazove koji ga očekuju.

"Treniramo svaki dan po četiri sata, kao kad sam imao 18 godina pa smo morali kod Dude u reprezentaciji da radimo ujutru, pa na trčanje po stadionu, pa terntana, pa četiri sata uveče. Tako je sada, bukvalno. Što se toga tiče – nema problema. Na dobrom sam nivou", otkrio je srpski gorostas.

Marjanović je u NBA ligi poznat po svojoj dominantnoj visini, sjajnom karakteru i sposobnosti da doprinese ekipi na različite načine. Tokom svoje karijere, stekao je status jednog od najomiljenijih igrača, kako među saigračima, tako i među navijačima.

Dok čeka na novu ponudu iz NBA, Marjanović ostaje fokusiran na održavanje forme i pripremu za sve moguće scenarije. Njegov pristup karijeri, bez pritiska i uz osmeh, ostaje nepromenjen, a ljubitelji košarke širom sveta sa nestrpljenjem prate svaki korak ovog omiljenog igrača.