27.08.2024.

17:15

Foto: EPA

Sport

Panter progovorio po dolasku u Barsu: Ovo je lepa prilika da se borim za trofej!

Sjajni strelac je u Kataloniju stigao nakon tri godine provedene u Partizanu, koje su ga i nametnule kao jednog od najboljih bekova u Evroligi.

Ističe da su apetiti i dalje veliki i da je želja za osvajanjem trofeja veća nego ikad.

Informer

Željan trofeja - Kevin Panter

Iskusan sam igrač, dobio sam lepu priliku da se borim za trofeje, kako u Španiji, tako i u Evroligi. Navijačima mogu da obećam da ću svaki meč, kao i uvek do sada, odigrati sa ogromnom željom, energijom i motivacijom - rekao je momak rodom iz Bronksa.

Panter je najzvučnije pojačanje Barselone ovog leta uz Čimezija Metu i Džastina Andersona. Nekadašnji kapiten crno-belih priznaje da je oduševljen novim okruženjem i saigračima i obećava velike stvari u dresu španskog giganta.

Informer

Pojačanja Barselone

- Oduševljen sam atmosferom u klubu, novim saigračima, pozitivna energija se oseća na svakom koraku, silno sam motivisan kao i kompletna ekipa, a cilj koji sam zadao sebi pre početka sezone je da budem najbolji strelac tima - kazao je Panter.

U Barsi je zadužio dres sa brojem 0, koji je neko vreme i u Partizanu nosio, a onda promenio na "sedmicu". Katalonci prvi meč u Evroligi igraju 3. oktobra na gostovanju Žalgirisu u Kaunasu.