31.08.2024.

12:38

Foto: Starsportphoto

Sport

Džejms se branio, Lazarević ga je napao! Smit o čuvenoj tuči! Naneli: Istina! (VIDEO)

Do tuče je došlo 19. maja kada su crno-beli završavali sa treningom u Areni, a crveno-beli dolazili na trening, prvo je došlo do razmene reči između Nanelija i Lazarevića, a sve se završilo tako što je Amerikanac pesnicom udario igrača ekipe sa Malog Kalemegdana. Jedan i drugi su kažnjeni sa po 20.000 evra zbog tuče.

Doskorašnji košarkaš Partizana Džejlen Smit pričao je o čuvenoj tuči, a kaže da se Naneli samo branio.

- To je ludo, čoveče. Odlazili smo sa šuterskog treninga, bavili smo se svojim poslom i Lazarević se pojavio niotkuda. Pitao je Džejmsa šta se desilo u drugoj utakmici jer se tada nešto desilo između njih. Pokušao je da napadne Džejmsa i on je uradio, branio se. Ne možeš nikoga da okriviš, to je bio čin samoodbrane -  rekao je kroz osmeh Smit.

Na to se nadovezao Naneli i poručio:

"Istina", napisao je Naneli, doskorašnji igrač Partizana, na društvenoj mreži "X".

Informer

Informer

Inače, pre nekoliko dana se pojavila vest da je Naneli podneo tužbu protiv kluba iz Humske, tražeći 600.000 evra i dodatnih 110.000 evra, što su crno-beli demantovali, odbacili su navode kao neistinite i senzacionalističke. 

Podsećamo, sportski direktor crno-belih Zoran Savić negirao je spekulacije da je Naneli klub napustio jer se potukao sa igračem Crvene zvezde, kaže da je ta odluka donesena mnogo ranije.

- Jedna stvar treba svima da bude jasna. Džejms je ostavio veliki trag u Partizanu i svi ga volimo. Mnogo je dao klubu, imao je više nego solidnu sezonu, ali odluka da li nastavljamo sa njim nije doneta na osnovu tog incidenta u finalu ABA lige. Kao što sam rekao, mi smo se za rekonstrukciju odlučili mnogo ranije - kaže Savić.