02.09.2024.

13:06

Foto: Starsportphoto

Sport

Amerikanac oduševljen Beogradom! Novi plej Partizana otkrio šta je već posetio u srpskoj prestonici!

On je stigao ovog leta među "crno-bele" kao jedan od 14 novih igrača i već je impresioniran onim što je doživeo u Beogradu.

- Dopada mi se sve. Od saigrača i trenera, preko atmosfere, navijača, do svega što sam video u Beogradu. Čak sam išao i u zoološki vrt. Bilo je lepo. Malo sam prošetao gradom, posetio neke tržne centre… Do sada mi se baš sve sviđa - izjavio je Džons u razgovoru za "Meridian sport".

Džons je posebno istakao uzbuđenje zbog ponovnog susreta sa nekim od bivših saigrača, što mu je dodatno olakšalo adaptaciju u novom timu.

- Stvarno sam mnogo uzbuđen oko svega. Imamo mnogo toga ka čemu treba da gledamo. Tim je potpuno nov, mnogo novih lica. Mada, mnoge od njih zapravo već znam. Igrao sam sa Sterlingom i Frenkom u Dalasu, Vašington i ja smo bili zajedno u G ligi. To su samo neka poznata lica i stvarno ne mogu da dočekam da svi zajedno budemo na terenu.

Očekivanja koja trener Željko Obradović ima od njega Džons vidi kao motivaciju da bude najbolja verzija sebe.

- Mislim da trener od mene očekuje da budem ono što jesam. A, da, to na Olimpijskim igrama jesto ono što ja zapravo jesam. Uvek se trudim da samo budem najbolja verzija sebe. Da budem lider. U nekim danima to će biti u poenima, neki drugi put u asistencijama, biće večeri i kada ću biti posevećen odbrani. Samo želim da uradim ono što je potrebno mom timu da pobedi. Pripremao sam se da budem to što jesam kada budem došao ovde - zaključio je Džons.

Navijači Partizana sada s nestrpljenjem očekuju da vide Džonsa na terenu, gde će imati priliku da se dokaže i donese novu energiju u redove crno-belih.