03.09.2024.

16:52

Foto: Starsportphoto

Sport

Au, šta će reći "grobari"!? Trinkijeri šokirao: Zvezda će biti u top osam, a Partizan... (VIDEO)

Harizmatični Italijan, koga "grobari" i dalje pamte po sjajnoj sezoni 2019/20, koja je prekinuta zbog virusa kovid-19, kaže da je Crvena zvezda napravila izuzetno jak tim za narednu takmičarsku godinu i da, barem kako sada deluje, lagano može da bude među prvih sedam ili osam ekipa u Evroligi.

Trinkijeri je gostovao u podkastu "6,75 Range" i govorio o brojnim temama. Između ostalog i o toj "kovid sezoni", a navijače na ovim prostorima najviše je zanimalo, naravno, da oceni kakve to timove sada imaju beogradski večiti rivali.

Nahvalio je Trinkijeri i jedne i druge, mada je, čini se, više uveren u uspeh crveno-belih, nego svog bivšeg kluba.

- Zvezda je napravila iskusnu i vrlo solidnu ekipu. Ali baš! Zvezda je sada lagano u prvih sedam ili osam, barem na papiru - kaže Trinkijeri.

Informer

Italijan se potom osvrnuo i na Partizan, koji je ovog leta promenio čitav igrački kadar.

- Partizan je doveo fantastične igrače, baš interesantne igrače. Ali, nemaju iskustvo za Beograd, Evroligu i ABA ligu. Ako ako je to remont, onda lepo izgleda. Baš lepo izgleda. Neće biti lako za bilo koga da dobije Partizan - izneo je svoje mišljenje Italijan.

Podsetimo, Crvena zvezda je ovog leta angažovala sedmoricu novih igrača i zadržala okosnicu tima iz prošle sezone, dok je Partizan doveo čak 14 košarkaša. Iz prošle sezone ostao je samo Balša Koprivica, mada je pitanje kakvu ulogu će imati u ovoj sezoni.