04.09.2024.

14:48

Foto: printscreen

Sport

"Grobari" požurite! Baskonija nudi besplatan put i karte za meč protiv Partizana u Vitoriji! (VIDEO)

Interesantno, kroz ovu akciju španski klub poziva sve verne pristalice crno-belih da komentarišu njihovu objavu na društvenim mrežama kako bi se kvalifikovali za osvajanje nagrade.

Pobednici će dobiti sveobuhvatan paket koji uključuje plaćene troškove putovanja do Vitorije i karte za utakmicu. Na taj način, dobiće priliku da osete „pakao jedne od najelektričnijih hala u Evropi“ i uživaju u jedinstvenoj atmosferi koju pruža tamošnja hala.

"Pažnja, navijači Partizana! Spremite se za nezaboravno iskustvo u Evroligi! Dodeljujemo dvojici srećnika sveobuhvatno putovanje na gostovanje 3. oktobra, kada će se naš tim suočiti sa Partizanom u "Buesa areni". Ne propustite priliku da podržite svoj klub u jednoj od najuzbudljivijih arena Evrope! Da li ste spremni da se pridružite", piše u objavi kluba koju prate upečatljivi detalji sa prethodnih mečeva Baskonije.

U saradnji sa svojim pristalicama, baskijski klub želi da pruži istinski sportski doživljaj, omogućavajući navijačima da se upoznaju sa lokalnom košarkaškom kulturom i atmosferom grada Vitorije.