06.09.2024.

12:52

Foto: Starsportphoto

Sport

Šta sad ovo znači u slučaju "Petrušev"? Olimpijakos objavio sliku koja je sve zbunila! (FOTO)

Srbin je još uvek igrač Olimpijakosa, a još tokom Olimpijskih igara videli smo izjave Nebojša Čovića, prvog čoveka kluba sa Malog Kalemegdana, da postoji želja da se on vrati u Beograd.

Petrušev je odlično igrao u Parizu i bio je jedan od najzapaženijih igrača naše reprezentacije tokom čitavog turnira, što je svakako podiglo njegovu važnost i u očima grčkog tima.

Informer

Filip Petrušev

Bilo je priča da će njegov ostanak u Pireju zavisiti prvo od situacije oko Vezenkova, pa zatim oko Mustafe Fala, ali oba ta uslova su ispunjena zato nade navijača Zvezde još uvek tinjaju.

Ipak, poslednja slika koju je Olimpijakos objavio na svom Instagram profilu ponovo stvaraju pesimizam oko povratka Petruševa u Srbiju.

Naime, grčki velikan je objavio spisak brojeva koje će njegovi igrači nositi u narednoj sezoni, a na tom spisku nalazi se i srpski krilni centar, koji pored svog imena ima broj 30.

Da li ovo znači da se Petrušev definitivno neće vraćati u Crvenu zvezdu, teško je dati odgovor. Ono što nam ostaje jeste da čekamo i vidimo konačan rasplet ove zavrzlame.