09.09.2024.

23:14

Foto: Starsportphoto

Sport

Haos na meču juniora Partizana! Obradovićev prvotimac isključen, njegov otac gurnuo sudiju

Kako prenosi "Telegraf", Dimitrijević je jedan od prvotimaca crno-belih koji nije otputovao u Italiju sa ostatkom ekipe, već je trener Željko Obradović odlučio da ostavi i njega i Mitra Bošnjakovića da upravo pomognu svojim vršnjacima. 

U jednom trenutku utakmice načinjena je nesportska lična greška upravo nad Dimitrijevićem, da bi potom i on napao sudiju, a onda ga i dodirnuo što je bilo dovoljno da dobije isključujuću tehničku grešku.

Informer

Mladi igrač Partizana se posle isključenja presvukao, a onda pridružio navijačima crno-belih iza koša i poveo navijanje kraj terena. Oni su u jednom momentu bili na ivici da upadnu na parket, zbog čega su sudije odlučile da ih pošalju što dalje od terena, a potom i na tribine. 

To nije bilo sve, pošto su se u incident navodno uključili i roditelji mladog Dimitrijevića. Njegova majka, je prenosi "Telegraf", odbrusila sudijama, dok je otac gurnuo arbitra svojim ramenom. Kada su svi preseljeni na tribine, Partizan je slavio, ali je pobeda ostala u senci ružnog ponašanja.