11.09.2024.

05:26

Foto: aba liga

Sport

Da život nije kofa puna go*ana... Kida dušu, oglasio se Dekijev sin posle odlaska Pešića

Legendarni trener napustio nas je 17. januara 2024. godine, u 46. godini, nakon što nije uspelo da se izbori sa posledicama srčanog udara. Mnogi su smatrali da će upravo Milojević na klupi Srbije naslediti popularnog Karija, nažalost prerano nas je napustio.

Posle vesti da Pešić više nije selektor, oglasio se Dejanov sin na Instagramu, tačnije podelio je jedan komentar navijača.

"Da život nije kofa puna govana mi bismo posle Karija dobili selektora za naredne dve decenije", aludirao je navijač na Dejana Milojevića, a komentar je Nikola podelio uz fotografiju svog oca.

Informer

Milojević je radio kao pomoćni trener Golden stejta, NBA ekipe iz San Franciska, a pozlilo mu je tokom večere sa timom u Solt Lejk Sitiju. On je odmah prebačen u bolnicu, ali nije uspeo da se izbori sa posledicama srčanog udara.

Bio je Milojević projektovan za novog selektor Srbije po odlasku Svetislava Pešića. Važio je za prvog u nizu trenera iz mlađe grade kojima se smeši karijera i klupa "orlova".

Srpski trener Darko Rajaković otkrio je jednom prilikom da je sa Dekijem pričao o planovima i Srbiji.

- Poslednji put kada smo bili zajedno pričao je o reprezentaciji Srbije i svom snu da bude selektor reprezentacije Srbije - kazao je Rajaković nedavno.