11.09.2024.

09:15

Foto: Starsportphoto

Sport

Navijači veruju u igrače Zvezde i Partizana! Čak pet košarkaša večitih među najpopularnijima u Evroligi! (FOTO)

Prema najnovijim podacima, plejmejker Crvene zvezde Ajzea Kenan je najviše izabrani košarkaš među svim takmičarima, što dovoljno govori o njegovoj reputaciji i očekivanjima za predstojeću sezonu. Od igrača koji nastupaju u Srbiji, odmah iza njega nalazi se Vanja Marinković, čime su Zvezda i Partizan dominirali među fantazi menadžerima.

Na listi najpopularnijih košarkaša, od Partizanovih pojačanja, Kodi Miler-Mekintajer zauzima peto mesto sa impresivnih 23,5 odsto glasova. Prate ga Ife Lundberg na devetom mestu sa 17,3 odsto i Karlik Džons na desetom mestu sa 16,6 odsto, što pokazuje veliko interesovanje za novu crno-belu ekipu.

Partizan je ovog leta potpuno osvežio svoj sastav, dovevši brojne nove igrače, dok je Crvena zvezda odlučila da zadrži okosnicu tima, uz nekoliko pažljivo odabranih pojačanja. Očekuje se da će oba tima biti konkurentna u Evroligi, što dodatno povećava interesovanje navijača za njihove igrače u fantazi igri.

Sezona Evrolige samo što nije počela, a fantazi menadžeri već donose svoje prve ključne odluke – koji od ovih igrača će opravdati njihovo poverenje na parketu?