13.09.2024.

22:17

Foto: Starsportphoto

Sport

On je igrač Olimpijakosa! Nebojša Čović ponovo o Petruševu!

Prvi čovek Crvene zvezde Nebojša Čović je među okupljenima, a prokomentarisao je i situaciju vezanu za Filipa Petruševa i istakao da će do povratka teško da dođe.  

- To je saga koja je bila prisutna mesecima. Postojalo je raspoloženje naše i Petruševa, međutim on je igrač Olimpijakosa. Preteralo se sa tim pričamo. Zasada, Zvezda ostaje sa ovim rosterom. Trener je ključni, Janis će reći, ali od dolaska Petruševa u Zvezdu ne očekujemo ništa.

Predsednik crveno-belih govorio je i o timu za novu sezonu.

- Ovaj tim je vrlo interesantan. Imamo težište na domaćim igračima i tako smo koncipirali tim. Nadam se da ćemo napraviti i dobar rezuzultat. Prošle godine smo imali odličan rezultat – mislim da smo uzeli sve moguće trofeje osim Evrolige. Voleli bi da se i to desi, videćemo kada. Da li je za to potrebno još mnogo vremena… Ja mislim da treba raditi i treba se maksimalno truditi. Ova ekipa je dobra, ciljevi su nam sva tri trofeja, cilj nam je ulazak u top 10 u Evroligi. Pa da vidimo gde smo i šta smo. Ispalo da smo mi sa 25 trofeja u poslednjim godinama neuspešni, a da su uspešni ovi sa slučajnim jednim trofejom - istakao je Nebojša Čović.