14.09.2024.

10:05

Foto: Starsportphoto

Sport

Petruševu kao da nije suđeno da se vrati u Zvezdu! Posle Milutinova se povredio još jedan igrač u Olimpijakosu!

Momak iz Indijane će biti van trenažnog procesa sedam do deset dana, te se očekuje da potom krene sa individualnim treninzima. 

Njegova povreda predstavlja novu glavobolju za trenera grčkog tima, Jorgosa Barcokasa, jer neće moći da računa na još jednog važnog igrača tokom turnira na Kritu, koji se održava ovog vikenda.

Informer

 

Osim Meksika, iskusnom stručnjaku na raspolaganju neće biti ni Kinan Evans, Mustafa Fol, kao ni Nikola Milutinov. Srpski košarkaš je nedavno izvrnuo desni skočni zglob, a prema nagoveštajima tamošnjih medija, postoji mogućnost da je pored teškog uganuća, oštećena i tetiva stopala.

U svakom slučaju, bivši igrač Partizana će sasvim sigurno biti van stroja pet do šest nedelja, mada ga očekuje još nekoliko detaljnijih medicinskih pregleda. 

Videćemo kako će se učestale povrede u taboru Olimpijakosa odraziti na srpskog košarkaša Filipa Petruševa, čiji je povratak u Crvenu zvezdu sada sve neizvesniji. Već par meseci se spekulisalo da bi krilini centar trebalo da se vrati u tabor crveno-belih krajem septembra, ali ukoliko se ovako nastavi, nije isključeno da će doći do komplikacija.

Informer

Filip Petrušev

Naime, tim iz Pireja 28. septembra igra polufinale Superkupa Grčke protiv Peristerija, a kako Jorgosa Barcokasa brinu povrede u ekipi i nedovoljna fizička sprema pojedinih igrača, čelnici žele da zadrže Petruševa za taj meč i tek onda ga proslede u beogradski klub.