16.09.2024.

14:54

Foto: Starsportphoto

Sport

Madar se pokajao! Izraelskom pleju krivo što je izdao Partizan i Željka Obradovića!

Mladi izraelski plejmejker nije pronašao svoju sreću nakon odlaska iz Beograda, a u Fenerbahčeu nije dobio priliku koju je očekivao.

Nakon što ga je Dimitris Itudis u početku podržavao, prelaskom kod Šarunasa Jasikevičusa situacija se promenila, te je Madar ispao iz rotacije. U nadi da će više igrati, pokušao je sreću u minhenskom Bajernu, ali prema rečima Geršona, ni u nemačkom klubu situacija ne izgleda obećavajuće.

Informer

Jam Madar

U svom podkastu "Geršon i prijatelji", iskusni trener izneo je zabrinutost zbog Madarovog trenutnog statusa:

- Kada je Madar bio na terenu, Makabi je napravio seriju 12:0 i odmah je izašao iz igre. Ne računa na njega kao igrača u rotaciji, već kao dopunskog. Da li je ulazak u igru kao deveti, na pet minuta, igranje u Evroligi? Ne!

Informer

Jam Madar

Geršon je takođe podvukao da veruje kako je Madar napravio grešku odlaskom iz Partizana:

- Ne znam koje je opcije imao, ali danas, po mom mišljenju, žali što je napustio Partizan. Fener je imao sve zvezde i bio je preveliki za njega, nisu računali na njega. To mogu i da razumem, imali su velike ambicije. Ali, ako ne igraš u Bajernu, ne znam koliko će to trajati - objasnio je izraelski trener.

Jasno je da je Madarova karijera u zastoju, a navijači Partizana sa setom prate njegovu borbu da pronađe svoje mesto na evropskoj košarkaškoj sceni. Pitanje je da li će se mladi plejmejker uspeti vratiti na pravi put ili će mu preostati samo da se priseća boljih dana u crno-belom dresu.