17.09.2024.

06:10

Foto: printscreen Twitter

Sport

Jokić bez majice, ludilo, peli se na stolice... Bogi progovorio o nezapamćenom slavlju u Parizu (VIDEO)

Košarkaši Srbije osvojili su bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu, a u nedelju posle utakmice sa Nemačkom (93:83) znali su taj uspeh i da proslave. Kako kaže kapiten Bogdan Bogdanović na srpski način. 

Pošto je utakmica za bronzu počela u 11 časova, srpski košarkaši su posle meča i velikog uspeha odlučili da proslave u opuštenijoj atmosferi. Usledila je žurka u jednom lokalu u Parizu, a tamo su priredili provod za pamćenje. Nikola Jokić je bio bez majice, svi su bili odlično raspoloženi, pevali su, igrali, a mnogi su se peli i na stolice, pa je atmosfera zaista bila nezaboravna.

- Šta je uspeh, prvo, drugo, a mi najviše slavimo treće mesto. Spontano smo napravili druženje, na naš, srpski način. Mi smo normalni ljudi, volimo da se veselimo i slavimo kad su takvi razlozi. Bili su nam prijatelji i porodica tu, sve je bilo onako, prirodno - kazao je u intervjuu za RTS Bogdan.

Takođe, kapiten je pričao i o Svetislavu Pešiću, Bogadnović je uveren da će ipak ostati selektor "orlova", iako je najavio odlazak.