20.09.2024.

12:30

Foto: Starsportphoto

Sport

Avramović opet pravi komediju! Aleksa progovorio ruski, pa postao hit na mrežama! (VIDEO)

Nakon što je pomogao svom timu da osvoji VTB Superkup, srpski plejmejker je proglašen za najkorisnijeg igrača turnira, a njegovo prisustvo u Rusiji ne prolazi nezapaženo.

Sudeći prema reakcijama na društvenim mrežama, Avramović je uspeo da osvoji srca ruskih navijača ne samo svojim košarkaškim veštinama, već i svojim šarmom i smislom za humor. Snimci i fotografije koje su se pojavile na društvenim mrežama prikazuju srpskog košarkaša u procesu učenja ruskog jezika, što dodatno oslikava njegovu posvećenost i želju da se što bolje uklopi u novu sredinu.

Oduševljenje Avramovićem među ruskim ljubiteljima košarke samo je povećano njegovim angažmanom van terena, jer se srpski igrač trudi da savlada jezik zemlje u kojoj trenutno nastupa. Njegova spremnost da uči ruski jezik i potruditi se da se uklopi u lokalnu kulturu samo je dodatni dokaz njegove posvećenosti i profesionalizma.

Sa ovakvim početkom u CSKA, Avramović može očekivati još veće uspehe i podršku u budućnosti, kako na terenu tako i izvan njega. Njegov entuzijazam i prilagodljivost sigurno će doprineti njegovom daljem uspehu u ruskoj košarci.