22.09.2024.

07:33

Foto: printscreen

Sport

Snimak koji je obišao planetu! Scena sa Partizanovog meča ostavlja bez daha (VIDEO)

Crno-beli su slavili u spektakularnoj atmosferi na  legendarnom stadionu "Panatinaiko," starom više od 2.000 godina i to pred 35.000 gledalaca.

Na društvenim mrežama pojavio se video snimak drona, koji je obišao planetu.  Navijači "zelenih" iz Atine napravili su atmosferu koja se ne zaboravlja. Snimci oduzimaju dah! 

Najefikasniji u pobedi Partizana bio je Dvejn Vašington sa 13, Brendon Dejvis je ubacio 12 poena, a dvocifren je bio i Tajrik Džons sa 11, dok je Aleksej Pokuševski dodao osam poena, uz sedam skokova. Na drugoj strani, najefikasniji je bio Kendrik Nan sa 16, dok je Džerijan Grant imao 11. Trener Željko Obradović je posle pobede imao šta da zameri svojim igračima.

Informer

- Čestitao bih Janakopulosu i PAO što su ovo organizovali pod imenom Pavlos Janakopilos. Bilo je neverovatno, istorijsko veče, sve je bilo puno navijača Panatinaikosa. Znate moja osećanja prema Janakopulosima, dao sam im godine života i osećam se kao da nikada nisam odlazio. Novi tim,  da, ali imali smo mnogo loših stvari koje mormao da ispravimo jer već naredne nedelje počinjemo našu ligu i onda se spremamo za naredni meč u Evroligi - kazao je posle meča Željko Obradović. 

Informer

Informer

Ovo je bila poslednja pripremna utakmica pred početak nove sezone. Crno-beli će se 25. septembra u Beogradu suočiti sa Borcem u prvom kolu ABA lige.