23.09.2024.

17:12

Foto: Starsportphoto©

Sport

Anđušić provocira Zvezdu! Bivši košarkaš Partizana sipa so na ranu "crveno-belima"!

Iako su tokom celog meča jurili prednost domaćina, Zvezda je imala šansu za preokret u poslednjim sekundama, ali je Kodi Miler Mekintajer promašio ključni šut za tri poena, nakon čega je lopta završila u autu.

Informer

KK Crvena zvezda - KK Dubai

Mekintajer je preveo loptu na drugu stranu terena, ali je bio pod pritiskom odbrane i u teškoj poziciji za šut. Umesto da se odluči za prodor ili asistenciju, rešio je da pokuša trojku, koja je prošla pored obruča, ostavljajući crveno-bele bez prilike za pobedu.

Nakon meča, na društvenim mrežama se oglasio Danilo Anđušić, košarkaš Dubaija, koji je dao svoj doprinos sa četiri poena i četiri skoka, ali je više pažnje privukao njegov emotivni post na društvenoj mreži "X".

- Kakva noć! Istorija je ispisana! I ne može da bude na bolji način - napisao je Anđušić, slaveći veliku pobedu svog tima.

Iako je meč bio neizvestan do samog kraja, Zvezda će morati brzo da zaboravi ovaj poraz i pripremi se za sledeće izazove u sezoni, dok Dubai slavi istorijski trijumf nad jednim od najjačih timova regiona.