25.09.2024.

11:46

Foto: profimedia

Sport

Samo da je veliki! Amerikanka traži dečka, ima jedan uslov...

Atraktivna košarkašica igra za Čikago u WNBA ligi. Izuzetno je popularna da društvenim mrežama. Ne samo zbog košarke nego i zahvaljujući zapaljivim izjavama i nakon što je otkrila sočne detalje o svom ljubavnom životu. A nakon što je otkrila da traži dečka ko želi može da se kladi u nekim kladionicima ko će osvojiti srce igračice.

Trenutno je slobodna, traži dečka, pa je otkrila da ima specifičan tip muškarca.

- Mora da bude visok.  Oko dva metra do 2,03 metra. I da, iz NBA - poručila je skromna Anđela, koja je visoka 1,91 metar i nema velike zahteve.

Informer

Nedavno su se pojavile glasine da je u vezi sa košarkaše Detroita Džejlenom Durenom, koji je visok 2,08, pa ispunjava uslov. Glasine su počele kada su oboje objavili fotografije sa odmora tokom pauze za Olimpijske igre, a delovalo je da su snimljenje na istom mestu, a potom se onna pojavila u dresu Pistonsa. 

Što se kladionice tiče, trenutno vodi upravo Duren, a njeni fanovi mogu da glasaju i za francuskog superstara iz San Antonio Sparsa, Viktora Vembanjamu (20), Bena Simonsa i Netsa (28) i Paolo Bankero (21) iz Orlanda. 

Informer

Inače, ona je prošle godine potpisala  ogroman sponzorski ugovor sa poznatom kompanijom Ribok, dok je još igrala koledž košarku. Glavni krivac je Šekil O’Nil koji je prepoznao potencijal Risove. Navodno je tada dobila ugovor od preko 13 miliona dolara godišnje.