26.09.2024.

12:56

Foto: Starsportphoto

Sport

Najlepše vesti! Porodila se Sonja Vasić

Lepu vest potvrdila je naša legendarna igračica na Instagramu, ali i njen suprug Miloš Vasić. Ponosni roditelji dobili su još jednu ćerkicu.

Sonja i Miloš su dobili prvo dete 1. jula 2022. godine, ćerkicu, koja se zove Teodora.

Sonja i Miloš su se upoznali na Olimpijskim igrama u Riju, a potom su zajedno trenirali i za naredne Igre u Tokiju. Venčali su se 2019. godine.

Informer

Sonja je sa Srbijom uspela da osvoji bronzu u Rio de Žaneiru, dva zlata na Eurobasketu, ali brojna odličja u mlađim kategorijama, što čini čak 11 medalja za nacionalni tim u svim uzrastima. Osim toga sa klubovima je uzela čak tri Evrolige 2009, 2010. i 2015. godine, a svoju poslednju profesionalnu karijeru je odigrala u Đironi 2021. godine. U karijeri je igrala za Crvenu zvezdu, Barselonu, Burž, Spartak Moskvu, Čikago Skaj, USK Prag, Finiks Merkjuri, Dinamo Kursk i Uni Đironu.

Informer

- Mislim da ništa u sportu ne bih postigla da nije bilo porodice i da su oni definitivno bili ta neka odlučujuća karika koja je kroz svoju podršku i neka svoja lična odricanja doprinela mom uspehu. Onda i ova porodica, koju sam ja na neki način izabrala, gde svakog dana kažem, bez obzira na te profesionalne i druge uspehe i neuspehe, ja noću kada legnem, osoba koja leži pored mene, ja sam svaku noć presrećna i samouverena u svoju odluku  koju sam donela za čitav život. Mislim da je to negde najbitnije, da realno znaš da si našao partnera i saputnika za sva polja, zauvek - rekla je Sonja jednom prilikom.

Tagovi:
sport Košarka porođaj Miloš Vasić Sonja Vasić