27.09.2024.

07:20

Foto: printscreen Twitter

Sport

Jokić opravdao svoj nadimak! Nikola napravio šou i nasmejao novinare! (VIDEO)

Na okupljanju ekipe Denver Nagetsa, MVP lige još jednom je pokazao svoju opuštenu prirodu, što je izazvalo smeh i simpatije novinara.

Sve je počelo "svađom" sa mikrofonom, koji ovaj put, na sreću, nije stradao. Jokić se našalio na račun redovnog održavanja "media day" događaja:

- Ništa se nije promenilo, nemam pojma zašto ovo radimo svake godine. Sve je isto. Naravno, bio sam mlađi kad je bio prvi, tada mi je sve bilo novo. Sada sam tu, bez stresa i nervoze.

Njegov novi izgled, sa bujnom bradom koju je pustio tokom leta, takođe je postao glavna tema među prisutnima. Na urnebesan način, Jokić je prokomentarisao svoju transformaciju:

- Treba mi više komplimenata, nastavite da me hvalite. To je ono što se promenilo u odnosu na prošlu sezonu. Verovatno ću morati da je obrijem - izjavio je kroz osmeh, izazivajući salve smeha.

Kada mu je rečeno da izgleda ozbiljnije sa novim imidžom, Jokić je u svom prepoznatljivom stilu odgovorio citatom iz kultnog filma "Mračni vitez":

- Ja? ‘Why so serious?’ (Zašto si tako ozbiljan?). Nije toliko smešno, zar ne? Možda sam malo ozbiljan, stariji sam, skoro 30. To je moj odgovor.

Nikola Jokić još jednom je dokazao da ne samo da je neprikosnoven na terenu, već i da svojim šarmom i humorom osvežava atmosferu gde god se pojavi.

Pred početak nove NBA sezone, jasno je da su i novinari i navijači sa nestrpljenjem iščekivali povratak ovog jedinstvenog košarkaša na parket.