27.09.2024.

12:30

Foto: Instagram jokic.natalija

Sport

Ubiće ga Natalija! Nikola Jokić izgubio dve burme koje mu je supruga dala! (FOTO)

Poznato je da Jokić uvek nosi burmu sa sobom, čak i na utakmicama. Umesto da je ostavlja u svlačionici, on ju je vezivao za pertle svojih patika, ali od ove sezone to više neće biti slučaj. Na konferenciji za medije, Jokić je priznao da je izgubio burmu koju mu je poklonila supruga Natalija – ne jednom, već dva puta!

- Zato što sam je izgubio... Izgubio sam drugu burmu koju mi je supruga dala - rekao je Jokić, gledajući zamišljeno u daljinu dok je objašnjavao zašto će najverovatnije prestati sa ovim ritualom.

Iako je proizvođač obuće mogao da mu napravi poseban džep za prsten, Jokić je jednostavno nastavio sa svojim jedinstvenim načinom nošenja burme – dok nije ponovo nestala.

Ovaj momenat, koji je inače tihog i povučenog Jokića dodatno približio navijačima, samo pokazuje koliko je ovaj košarkaški div zapravo jednostavan i skroman u svakodnevnom životu, uprkos ogromnom uspehu na terenu.

Da li će Jokić sada naći novi način da simbolično nosi svoju burmu ostaje da se vidi, ali jedno je sigurno – ljubav prema supruzi Nataliji ostaje nepromenjena, bez obzira na izgubljeni prsten.