28.09.2024.

15:11

Foto: Starsportphoto©

Sport

Obožava da igra protiv Zvezde i Partizana! Kapiten Olimpijakosa jasan: Sjajno je nastupati u Beogradu!

Početak Evrolige je ispred nas, a samim tim još jedna veoma uzbudljiva sezona u elitnom društvu za večite rivale - Crvenu zvezdu i Partizan. Srpski klubovi sklopili su respektabilne timove spremne da se bore za mesto u plej-ofu najjačeg klupskog takmičenja u Evropi, ali pored toga važan adut biće atmosfera u Beogradskoj areni. 

Naširoko je poznato kakvu atmosferu umeju da naprave navijači Crvene zvezde i Partizana. Svi košarkaši na tlu Evrope vole da osete, ali ne često da igraju pred "delijama", odnosno, "grobarima", a razlog je uzavrela situacija na i oko parketa. Ipak, ima i onih koji uživaju da igraju pred krcatim tribinama. Jedan od njih je kapiten Olimpijakosa - Kostas Papanikolau. 

- Sjajno je otići i igrati u Beogradu. To su dva tima sa sjajnim atmosferama, fantastičnim navijačima, uživanje je igrati tamo. Te dve utakmice, protiv Partizana i Crvene zvezde su mečevi u kojima možda i najviše uživam tokom sezone - rekao je Kostas Papanikolau. 

Informer

 

Smatra grčki košarkaš da bi naredna sezona mogla da bude uspešna za oba beogradska kluba. Pohvalio je pojačanja koja je angažovala Crvena zvezda, a poseban respekt ukazao je treneru Partizana - Željku Obradoviću. 

- Oba kluba imaju odlične sastave, moj lični utisak je da je Crvena zvezda dovela neke sjajne igrače tokom leta, biće veoma jaka u predstojećoj sezoni. S druge strane, Partizan ima jednog od najboljih trenera u istoriji Evrolige, legendu, kao i sjajne igrače, ali nemam trenutno sliku u glavi kako izgledaju kao tim da bih rekao šta mogu - podvukao je kapiten Olimpijakosa.