03.10.2024.

17:34

Foto: abaliga.com

Sport

Najbolja atmosfera je u Beogradu! Kapiteni evroligaških ekipa odali priznanje jednom od večitih! (FOTO)

Naime, Partizan je dobio čak 61,11% glasova, što znači da je 11 od 18 kapitena iz različitih klubova istaklo da u Beogradu vlada najbolja atmosfera. Ovaj podatak samo potvrđuje da su navijači Partizana istinski šesti igrač, podižući tim na viši nivo u najtežim momentima.

Osim toga, anketa je donela zanimljive rezultate i o košarkašima. Na pitanje protiv koga je najteže igrati, predvidljivo je dominirao Majk Džejms, koji je dobio polovinu glasova (50%), što je devet od 18 kapitena. Džejms je poznat po svojoj nepredvidivosti i sposobnosti da reši utakmicu u trenucima kada to niko ne očekuje.

Uzbuđenje oko transfera nije izostalo, a kao pojačanje koje je izazvalo najviše pažnje izdvojio se Evan Furnije, koji je osvojio 27,78% glasova. Njegov dolazak privukao je pet kapitena da mu daju podršku, ističući ga kao igrača koji će doneti novi nivo uzbuđenja u Evroligi.

Kada je reč o saigračima koje svi žele u svom timu, briljirao je Volter Taraves sa 44,44% glasova, dok je za najboljeg zakucavača proglašen Donta Hol, kome je 7 od 18 kapitena dalo svoje poverenje.

Najtalentovaniji igrači su podelili mišljenja kapitena, pa su Mario Hezonja i ponovo Majk Džejms dobili po jednak broj glasova - 22,22%, što ih stavlja u sam vrh Evrolige kada je reč o mladim talentima koji nose budućnost evropske košarke.