03.10.2024.

18:16

Foto: FOTO TANJUG/ RADE PRELIĆ

Sport

Nastavlja se bura u srpskoj košarci! Oglasio se delegat KSS: Mene niko ništa nije pitao, a imam drugačiji stav

Postavljanje Nebojše Čovića na mesto predsednika Košarkaškog saveza Srbije nije najbolje primljeno u redovima Partizana. Prema rečima Ostoje Mijailovića, oni nisu podržali spomenuti izbor, što je naišlo na neodobravanje u Sazonovoj ulici.

Naime, tokom održane konferencije za medije u prostorijama KSS-a, novinarima je dostavljeno spomenuto saopštenje u kome piše da su Mijailović i Savić nedostojni kluba kakav je Partizan.

Kao što obično biva, dogodila se reakcija na reakciju, te se ovoga puta oglasio Dragan Todorić, nekadašnji sportski direktor crno-belih, koji je, takođe, delegat u srpskoj "kući košarke":

Informer

 

- Čudno je da delegati nisu napisali svoja imena. Niko se nije potpisao svojim imenom i prezimenom. Niko mene nije konsultovao u vezi sa tim saopštenjem, iako i ja obavljam funkciju delegata. Mene, koji imam drugačiji stav, niko nije ništa pitao - rekao je popularni Toša za "Sport klub".

Todorić smatra da odnos KSS-a prema Partizanu neće biti blagonaklon:

- Pokazano je kako će u narednom periodu stvari funkcionisati u KSS. Da li sada KK Partizan treba da sluša lekcije od tih ljudi - pitao se delegat koji predstavlja KK Partizan u KSS - zaključio je on.