05.10.2024.

09:14

Foto: printscreen Twitter

Sport

Samo što nije eskaliralo! Žustra svađa umalo prerasla u tuču evroligaških trenera! (VIDEO)

Duel je bio pravi spektakl na parketu, a ekipa sa Bosfora je posle tri neizvesne četvrtine uspela da slomi otpor Grka i dođe do trijumfa rezultatom 82:71. Ipak, ovaj uzbudljiv susret ostao je u senci ružnih scena koje su usledile nakon završetka utakmice.

Glavni protagonisti ovog nesportskog momenta bili su treneri obe ekipe – Šarunas Jasikevičijus i Jorgos Barcokas. Umesto tradicionalnog rukovanja, dvojica iskusnih trenera ušla su u žestoku raspravu koja je zamalo prerasla u fizički obračun.

Verbalna tenzija između Jasikevičijusa i Barcokasa ubrzo je eskalirala, a samo zahvaljujući brzoj reakciji igrača obe ekipe, sukob je zaustavljen pre nego što je situacija postala još ozbiljnija.

Igrači su, primetivši da se situacija otima kontroli, razdvojili svoje trenere i sprečili dalje pogoršanje. Ovakve scene svakako ne priliče trenerima koji su na čelu klubova sa bogatom istorijom i tradicijom poput Fenerbahčea i Olimpijakosa, a incident će sigurno izazvati reakcije u evropskoj košarkaškoj javnosti.